Sandaler Från Sandaler Aigner Vit Från Aigner Vit Aigner Från Sandaler qC7fE6

White Vit Låga Sneakers Canvas Unisex Sportskor Converse Star Ox Sneakers amp; All Optical 48 Skor A7XWqfxSw

Föreläsning
och utbildning

Hjärnberikad erbjuder inspirerande föreläsningar och utbildningar över hela Sverige. Under tio års tid har vi föreläst för lärare, arkitekter, forskare, sågverksarbetare, elever, ledare och många andra i hur man bäst tränar sin hjärna. 

Hjärnan förändras varje dag. Det är ett fantastiskt faktum. Hjärnberikad vet vilka val som är rätt för att skapa din bästa vardag någonsin. Vi vet att våra föreläsningar har förändrat och berikat liv. Nu hoppas vi få förändra ditt.

Låt din hjärna blomma

Söker du nya energikickar och aha-upplevelser, både privat och i ditt arbetsliv? Då har du kommit rätt! Här är en glad och inspirerande föreläsning om varje människas potential och hjärna. Det blir en rafflande resa mot en förbättrad hjärnhälsa som passar varje kick-off, projektstart eller kompetensutvecklingstillfälle. Hjärnan har runt 100 miljarder nervceller som formar tankar, känslor och minnen. Den håller drömmar och idéer, den är du! Här gör vi banbrytande hjärnforskning till enkel och begriplig praktik. Din hjärna får ”10 goda vanor” som blir en rak motorväg till mental friskvård. Du kommer att ha roligt på vägen – för vi vet att en skrattande hjärna är en mer samarbetsvillig hjärna. Nya tankar väcks med insikten om att hjärnan är fortsatt formbar, att det bildas nya hjärnceller så länge vi lever. Då behövs träning och nu får du hjälp på traven att medvetet styra hjärnan rätt. Efter föreläsningen har du lärt känna din egen hjärna och vet vilka förutsättningar den behöver för att utvecklas. Så sluta försumma din hjärna, det är dags för förändring!All Sneakers Star Vit Ox amp; Unisex Optical Skor Låga White Converse Canvas 48 Sneakers Sportskor

• Namn: Låt din hjärna blomma

• Tid: 1–1,5 timme, halvdagsutbildning, eller skräddarsydd efter önskemål.

Sandaler Semler Kvinnor Från Blå För wxHZwr0a
mauve Silk Gabor 65 740 Sandaler 32 xYwzH8Pqq The The Sneakers Rovereto north face Rovereto face north Sneakers qTwTztHv

Har du några
frågor eller funderingar?Cardiac The face Sneakers Ii Ultra north nfxqFSw1v

Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Söker du någon specifik? Då hittar du kontaktuppgifter till samtliga under fliken kontakt.
Unisex Vit Star Skor All White amp; Optical 48 Sportskor Ox Converse Sneakers Sneakers Låga Canvas
Sneakers Jeans Tommy Light White Leather 100 Mid Em0em00104 ggZwq7
White Sneakers Ox Sneakers Converse 48 Canvas Vit Sportskor Låga Skor All Optical amp; Star Unisex
Star Sneakers White Canvas Sneakers Optical 48 amp; Låga Vit Sportskor All Unisex Skor Ox Converse
Hjärnberikad AB
Hantverksgatan 8
434 42 Kungsbacka
48 Sportskor Ox Sneakers Låga Optical Converse Sneakers Skor Canvas White amp; Unisex All Star Vit
Sneakers Skor Star All White amp; 48 Ox Unisex Sportskor Låga Vit Optical Sneakers Converse Canvas
© Hjärnberikad AB 2019 | Design by Delour
Runventure athletic Topo Runventure athletic Sneakers athletic Sneakers Topo Topo Sneakers twRZqUIg