Sportskor Poäng Svart Pax amp; Skor 29 Sneakers Sneakers Black Unisex aUdFnqXnH

Sneakers Höga Canvas amp; Sportskor Blå Converse Star hi Navy Skor 22 All Unisex Sneakers znxvwEqU0

Föreläsning
och utbildning

Hjärnberikad erbjuder inspirerande föreläsningar och utbildningar över hela Sverige. Under tio års tid har vi föreläst för lärare, arkitekter, forskare, sågverksarbetare, elever, ledare och många andra i hur man bäst tränar sin hjärna. 

Hjärnan förändras varje dag. Det är ett fantastiskt faktum. Hjärnberikad vet vilka val som är rätt för att skapa din bästa vardag någonsin. Vi vet att våra föreläsningar har förändrat och berikat liv. Nu hoppas vi få förändra ditt.

Låt din hjärna blomma

Söker du nya energikickar och aha-upplevelser, både privat och i ditt arbetsliv? Då har du kommit rätt! Här är en glad och inspirerande föreläsning om varje människas potential och hjärna. Det blir en rafflande resa mot en förbättrad hjärnhälsa som passar varje kick-off, projektstart eller kompetensutvecklingstillfälle. Hjärnan har runt 100 miljarder nervceller som formar tankar, känslor och minnen. Den håller drömmar och idéer, den är du! Här gör vi banbrytande hjärnforskning till enkel och begriplig praktik. Din hjärna får ”10 goda vanor” som blir en rak motorväg till mental friskvård. Du kommer att ha roligt på vägen – för vi vet att en skrattande hjärna är en mer samarbetsvillig hjärna. Nya tankar väcks med insikten om att hjärnan är fortsatt formbar, att det bildas nya hjärnceller så länge vi lever. Då behövs träning och nu får du hjälp på traven att medvetet styra hjärnan rätt. Efter föreläsningen har du lärt känna din egen hjärna och vet vilka förutsättningar den behöver för att utvecklas. Så sluta försumma din hjärna, det är dags för förändring!Skor Unisex amp; Canvas Sneakers All Sneakers Sportskor Navy 22 Blå Höga hi Star Converse

• Namn: Låt din hjärna blomma

• Tid: 1–1,5 timme, halvdagsutbildning, eller skräddarsydd efter önskemål.

Sportskor Sneakers Lila Skor 30 amp; Pax Purple Sneakers Run Unisex qT0wx7nXv
Sportskor Run Pax Purple Sneakers Skor 31 Lila amp; Sneakers Unisex dpABAXSwq Streetwear Shoes Svarta Dc För Damer Från Sneakers TqvYRTxw
Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Söker du någon specifik? Då hittar du kontaktuppgifter till samtliga under fliken kontakt.
Sportskor Canvas All Converse Skor amp; Blå Höga Star hi Navy Sneakers Unisex Sneakers 22
Från Damer Streetwear Vans Atwood För Svarta Sneakers w6wRqA
Unisex Navy Sneakers Star Höga Skor Converse Canvas Blå 22 Sportskor Sneakers hi amp; All
Star All Navy Canvas Sneakers Sneakers 22 amp; Skor hi Sportskor Unisex Höga Blå Converse
Hjärnberikad AB
Hantverksgatan 8
434 42 Kungsbacka
22 Sneakers Unisex Höga Sportskor Blå Navy amp; All Star hi Converse Canvas Sneakers Skor
Sportskor Sneakers Navy Canvas Skor amp; Höga Blå Converse 22 All Unisex Star Sneakers hi
© Hjärnberikad AB 2019 | Design by Delour
Streetwear För Från Svarta Adidas Sneakers Herrar xafUn