Sneakers Defy Damer För Från Vita Puma dvqXXa

'70 Chuck pink celestia Hi Converse Meet Citron 80 talssneakers 7Z1qpByOc

Föreläsning
och utbildning

Hjärnberikad erbjuder inspirerande föreläsningar och utbildningar över hela Sverige. Under tio års tid har vi föreläst för lärare, arkitekter, forskare, sågverksarbetare, elever, ledare och många andra i hur man bäst tränar sin hjärna. 

Hjärnan förändras varje dag. Det är ett fantastiskt faktum. Hjärnberikad vet vilka val som är rätt för att skapa din bästa vardag någonsin. Vi vet att våra föreläsningar har förändrat och berikat liv. Nu hoppas vi få förändra ditt.

Låt din hjärna blomma

Söker du nya energikickar och aha-upplevelser, både privat och i ditt arbetsliv? Då har du kommit rätt! Här är en glad och inspirerande föreläsning om varje människas potential och hjärna. Det blir en rafflande resa mot en förbättrad hjärnhälsa som passar varje kick-off, projektstart eller kompetensutvecklingstillfälle. Hjärnan har runt 100 miljarder nervceller som formar tankar, känslor och minnen. Den håller drömmar och idéer, den är du! Här gör vi banbrytande hjärnforskning till enkel och begriplig praktik. Din hjärna får ”10 goda vanor” som blir en rak motorväg till mental friskvård. Du kommer att ha roligt på vägen – för vi vet att en skrattande hjärna är en mer samarbetsvillig hjärna. Nya tankar väcks med insikten om att hjärnan är fortsatt formbar, att det bildas nya hjärnceller så länge vi lever. Då behövs träning och nu får du hjälp på traven att medvetet styra hjärnan rätt. Efter föreläsningen har du lärt känna din egen hjärna och vet vilka förutsättningar den behöver för att utvecklas. Så sluta försumma din hjärna, det är dags för förändring!80 '70 talssneakers Meet Converse celestia Hi Citron pink Chuck

• Namn: Låt din hjärna blomma

• Tid: 1–1,5 timme, halvdagsutbildning, eller skräddarsydd efter önskemål.

Vita Vikky Från För Sneakers Puma Damer 8PZq8
Vikky Puma Från Vita Sneakers För Damer RRqHCg Shoes Oiled Brown Victory Sebago 35 Eu 5 Boat 1 2 Wax brown 3 Uk Women's qFaFYntxZ
Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Söker du någon specifik? Då hittar du kontaktuppgifter till samtliga under fliken kontakt.
celestia talssneakers Chuck Hi 80 '70 Citron Converse pink Meet
Kilklacksandaler By Metallicbatik See Chloé Guld Glyn I 41 tf8x4q
'70 Meet Hi 80 Citron pink Converse Chuck celestia talssneakers
Hi pink celestia Citron 80 Chuck Meet '70 Converse talssneakers
Hjärnberikad AB
Hantverksgatan 8
434 42 Kungsbacka
Citron Hi pink celestia Converse Chuck Meet '70 80 talssneakers
'70 Hi Citron celestia pink 80 Chuck Converse talssneakers Meet
© Hjärnberikad AB 2019 | Design by Delour
3 Beige Semler Slipper 2 40 Women Ria Eu 7wqgYP