Sandaler Malory Med Raid Blommönster Vitt Blockklack Blommiga 8PvEOaxn

Men's Uk Size Black 630523 10 Comfortabel Loafers axq8PwqF

Föreläsning
och utbildning

Hjärnberikad erbjuder inspirerande föreläsningar och utbildningar över hela Sverige. Under tio års tid har vi föreläst för lärare, arkitekter, forskare, sågverksarbetare, elever, ledare och många andra i hur man bäst tränar sin hjärna. 

Hjärnan förändras varje dag. Det är ett fantastiskt faktum. Hjärnberikad vet vilka val som är rätt för att skapa din bästa vardag någonsin. Vi vet att våra föreläsningar har förändrat och berikat liv. Nu hoppas vi få förändra ditt.

Låt din hjärna blomma

Söker du nya energikickar och aha-upplevelser, både privat och i ditt arbetsliv? Då har du kommit rätt! Här är en glad och inspirerande föreläsning om varje människas potential och hjärna. Det blir en rafflande resa mot en förbättrad hjärnhälsa som passar varje kick-off, projektstart eller kompetensutvecklingstillfälle. Hjärnan har runt 100 miljarder nervceller som formar tankar, känslor och minnen. Den håller drömmar och idéer, den är du! Här gör vi banbrytande hjärnforskning till enkel och begriplig praktik. Din hjärna får ”10 goda vanor” som blir en rak motorväg till mental friskvård. Du kommer att ha roligt på vägen – för vi vet att en skrattande hjärna är en mer samarbetsvillig hjärna. Nya tankar väcks med insikten om att hjärnan är fortsatt formbar, att det bildas nya hjärnceller så länge vi lever. Då behövs träning och nu får du hjälp på traven att medvetet styra hjärnan rätt. Efter föreläsningen har du lärt känna din egen hjärna och vet vilka förutsättningar den behöver för att utvecklas. Så sluta försumma din hjärna, det är dags för förändring!10 630523 Men's Loafers Black Uk Size Comfortabel

• Namn: Låt din hjärna blomma

• Tid: 1–1,5 timme, halvdagsutbildning, eller skräddarsydd efter önskemål.

Svarta Med Spänne Passform Bred Platta I Wide Svart Raid Och Skor Läderimitation Fit SwfE8q0
Med Tå Mikro Svarta Sandaler Raid Blockklack Wink Fyrkantig Och Svart CSqBCg6 Mörkröda För Sandaletter För Mörkröda Sandaletter Sandaletter Damer Damer Mörkröda För Damer Mörkröda Sandaletter CZq0gwwF
Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Söker du någon specifik? Då hittar du kontaktuppgifter till samtliga under fliken kontakt.
10 Uk Black 630523 Comfortabel Size Loafers Men's
Sandaletter Damer Carinii Från För Mörkröda 8YpzqBY
630523 Size Loafers Men's Black Uk 10 Comfortabel
Men's 630523 Black 10 Uk Size Loafers Comfortabel
Hjärnberikad AB
Hantverksgatan 8
434 42 Kungsbacka
Loafers Comfortabel Size 10 630523 Black Uk Men's
Men's Uk 630523 10 Comfortabel Black Size Loafers
© Hjärnberikad AB 2019 | Design by Delour
Mörkröda Sneakers Un Damer Clarks Från För SSOqwr