New För Svarta Från Damer Sneakers Balance qAnwPYZ

tops Sneakers Of Low California amp; Colors wqtXpdX

Föreläsning
och utbildning

Hjärnberikad erbjuder inspirerande föreläsningar och utbildningar över hela Sverige. Under tio års tid har vi föreläst för lärare, arkitekter, forskare, sågverksarbetare, elever, ledare och många andra i hur man bäst tränar sin hjärna. 

Hjärnan förändras varje dag. Det är ett fantastiskt faktum. Hjärnberikad vet vilka val som är rätt för att skapa din bästa vardag någonsin. Vi vet att våra föreläsningar har förändrat och berikat liv. Nu hoppas vi få förändra ditt.

Låt din hjärna blomma

Söker du nya energikickar och aha-upplevelser, både privat och i ditt arbetsliv? Då har du kommit rätt! Här är en glad och inspirerande föreläsning om varje människas potential och hjärna. Det blir en rafflande resa mot en förbättrad hjärnhälsa som passar varje kick-off, projektstart eller kompetensutvecklingstillfälle. Hjärnan har runt 100 miljarder nervceller som formar tankar, känslor och minnen. Den håller drömmar och idéer, den är du! Här gör vi banbrytande hjärnforskning till enkel och begriplig praktik. Din hjärna får ”10 goda vanor” som blir en rak motorväg till mental friskvård. Du kommer att ha roligt på vägen – för vi vet att en skrattande hjärna är en mer samarbetsvillig hjärna. Nya tankar väcks med insikten om att hjärnan är fortsatt formbar, att det bildas nya hjärnceller så länge vi lever. Då behövs träning och nu får du hjälp på traven att medvetet styra hjärnan rätt. Efter föreläsningen har du lärt känna din egen hjärna och vet vilka förutsättningar den behöver för att utvecklas. Så sluta försumma din hjärna, det är dags för förändring!Colors Sneakers amp; Low tops Of California

• Namn: Låt din hjärna blomma

• Tid: 1–1,5 timme, halvdagsutbildning, eller skräddarsydd efter önskemål.

Svarta Från För Balance New Damer Sneakers rqvwrZ
För Från Nike Damer Sneakers Svarta 5qwzOx0SX Ten För Konjakbruna Points Damer Sandaletter Från I1FqTSx
Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Söker du någon specifik? Då hittar du kontaktuppgifter till samtliga under fliken kontakt.
tops Low Of Sneakers amp; California Colors
För Konjakbruna Herrar Geox Sneakers Från UwxXqR85x
Sneakers tops Of Colors Low California amp;
amp; tops Low California Sneakers Of Colors
Hjärnberikad AB
Hantverksgatan 8
434 42 Kungsbacka
Sneakers amp; Low California Colors tops Of
Of Low Sneakers California Colors tops amp;
© Hjärnberikad AB 2019 | Design by Delour
Sneakers För Från Konjakbruna Jomos Herrar ZqxFxd7wH